Statie de incarcare auto rapida la Moldova Center

La inceputul lunii aprilie 2022, in parcarea Moldova Center a fost amplasata o statie de incarcare auto rapida, de 50 kW, statie care permite reincarcarea cu o durata de asteptare mult mai scurta decat statiile obisnuite.

Astfel, Moldova Center vine in intampinarea nevoilor clientilor care doresc sa rezolve problema incarcarii masinilor electrice in centrul orasului, castigand timp pe care il pot valorica mergand la masa, la diverse cumparaturi sau pentru alte activitati in zona.

Statia este inclusa in platforma Eon Drive si poate fi identificata aici: https://harta-statii.eondrive.ro. De asemenea, se gaseste cu usurinta si in platforma generala https://www.plugshare.com.

Este posibila incarcarea a doua vehicule electrice in acelasi timp, cu o putere de 50 kW DC, respectiv 22 kW AC. Incarcarea pana la 80% din nivelul bateriei dureaza, in curent continuu, aproximativ 25 de minute, in funcție de modelul si specificatiile masinii. Tipurile de conectori de care dispune stația de incarcare sunt: CHAdeMO – 50 kW, CCS/SAE – 50 kW și Type 2 – 22 kW. Alimentarea se poate face la orice ora, parcarea Moldova Center fiind deschisa 24/7.

Certificare DEKRA – Trusted Facility!

La inceputul lunii august, Moldova Center a obtinut certificarea DEKRA – Trusted Facility!

Prin aceasta certificare, se valideaza implementarea corecta a masurilor de siguranta impotriva raspandirii COVID-19.

In cadrul auditului pentru aceasta certificare au fost indeplinite cele mai stricte criterii si in privinta standardelor de igiena recomandate de autoritatile nationale si OMS.

Suplimentare locuri de parcare biciclete

Incepand cu luna iulie, a fost montat un nou suport pentru biciclete, acesta adaugandu-se celor deja prezente in parcarile Moldova Center.

Exista astfel posibilitatea de a „parca” peste 120 de biciclete in spatii sigure, monitorizate video, amenajate la cele mai intalte standarde, chiar langa cladire.

Moldova Center sustine stilul de viata sanatos si incurajeaza clientii si chiriasii sa utilizeze cat mai des bicicletele.

Exista de asemenea si vestiare prevazute cu dusuri atent curatate si dezinfectate, astfel incat placerea miscarii sa poata fi completata de o improspatare inainte de lucrul la birou.