Available Premises in Moldova Center

Spatiu comercial de inchiriat 55 mp Parter

Foarte aproape de intrarea in centrul comercial, intr-o zona cu trafic intens - se preteaza foarte bine pentru un magazin de moda feminina sau masculina. Poate fi preluat imediat.

Spatiu de inchiriat 115 mp Parter

Spatiul este foarte potrivit pentru o firma care cauta birouri si doreste personalizarea totala, prin amenajare proprie. Poate fi utilizat excelent si pentru comert, avand suprafata vitrata spre zona First Bank/ Hala Centrala. Poate fi preluat imediat si va benecifia de acces direct din exterior.

Rent Now

Fill in the form and we will contact you as soon as possible

NOTES

Moldova Center's concept focuses on sustainability, so we can offer our tenants the best performance at the lowest cost.

Atingerea standardului Breeam “Very Good” presupune realizarea unor punctaje ridicate in privinta managementului cladirii, al aspectelor legate de sanatate, energie, transport, apa, materiale utilizate, al modului de colectare a deseurilor si a materialelor poluante.

  • Spatiul total destinat inchirierii de birouri din Moldova Center masoara aproximativ 14.000 mp si pune accent pe eficienta si flexibilitate.
  • Sistemul de iluminare economic cu LED ajuta la minimizarea pretului pentru inchirierea birourilor si a spatiilor comerciale in Moldova Center Iasi si contribuie la o abordare prietenoasa a mediului inconjurator.
  • All levels receive natural light and there is the possibility to rent a whole floor of the office building in Iasi.
  • Office spaces are accessible independently using our exclusive elevators.
  • Customers and tenants of the have 230 free parking spaces and 80 bicycle seats.
  • Our Commercial spaces and offices have a centralized and automated management system, air conditioning, ventilation, fire and server rooms.

PHOTO GALLERY