Ofertă spații Moldova Center

Spatiu comercial de inchiriat 55 mp Parter

Foarte aproape de intrarea in centrul comercial, intr-o zona cu trafic intens - se preteaza foarte bine pentru un magazin de moda feminina sau masculina. Poate fi preluat imediat.

Spatiu de inchiriat 115 mp Parter

Spatiul este foarte potrivit pentru o firma care cauta birouri si doreste personalizarea totala, prin amenajare proprie. Poate fi utilizat excelent si pentru comert, avand suprafata vitrata spre zona First Bank/ Hala Centrala. Poate fi preluat imediat si va benecifia de acces direct din exterior.

Închiriază acum

Completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp

SPECIFICAȚII

Conceptul cladirii pune accent pe sustenabilitate, pentru a le oferi chiriasilor cea mai buna performanta la cele mai mici costuri.

Atingerea standardului Breeam “Very Good” presupune realizarea unor punctaje ridicate in privinta managementului cladirii, al aspectelor legate de sanatate, energie, transport, apa, materiale utilizate, al modului de colectare a deseurilor si a materialelor poluante.

  • Spatiul total destinat inchirierii de birouri din Moldova Center masoara aproximativ 14.000 mp si pune accent pe eficienta si flexibilitate.
  • Sistemul de iluminare economic cu LED ajuta la minimizarea pretului pentru inchirierea birourilor si a spatiilor comerciale in Moldova Center Iasi si contribuie la o abordare prietenoasa a mediului inconjurator.
  • Toate nivelurile primesc lumina naturala si exista posibilitatea inchirierii integrale a unui etaj din cladirea de birouri din Iasi.
  • Spatiile de birouri sunt accesibile independent cu lifturile.
  • Clientii si chiriasii cladirii de birouri au la dispozitie 230 de locuri de parcare precum si 80 de locuri pentru biciclete.
  • Spatiile comerciale si birourile dispun de un sistem de management centralizat si automatizat, aer conditionat, ventilatie, sistem antiincendiu si camere de server.

GALERIE FOTO